One for the road !

Det var en gång en gubbe som hade en kaatt, och en kaatten satt en dag i ett fönster och glyste. Då blev gubben arg och kastade iväg kaatten i skogen. Kaatten hade förfärlig otur och landade på en sten och dog. Gubben blev då ledsen, men hedrade kaatten genom att ge honom en grav. På graven skrev gubben :

Det var en gång en gubbe som hade en kaatt, och en kaatten satt en dag i ett fönster och glyste. Då blev gubben arg och kastade iväg kaatten i ån. Katten hade en förfärlig otur och landade på en groda och dog...

Judgement Day !!

Herre, det finns verkligen en miljard utbildningar att välja på ! What to do, what to do ! Det är ju inte så himla viktigt vad jag väjer, det avgör ju bara hela min framtid ! God damit ! Vilken stad, vilken utbildning..vad verkar snajdigt att läsa, vad verkar ka'ka. Time to decide !

/Snake

Up up and away !

Dude !

Jag har under den senaste veckorna samlat på mig en rad prima livsråd.

No.1 : Ta aldrig ett bad och få för dig att raka en "brazillian" Det är inge bra ide och slutar värre än anat. Låg där så förnöjt, lekte med min badanka och såg min penitz fruktlöst försöka flyta till ytan när tanken för en undervattens rakning kändes given och lysande. Till en början var det gemytligt och snajigt. Naken i naturen-känsla. Men det dröjde inte länge förän jag låg i ett hav av pubis. Badankan var täckt i pubis, shampot var täckt av pubis, och min mustasch såg fylligare ut tack vare allt pubis. Det såg ut som jag badat med en hamster.

No.2 : Om din granne har en hynd jaevul till hund, så låt bli att socialisera med den. Enligt ryktesvägen hade jag hört att denna så kallade "hund" var ett urdjur från mordors mörka hörn, med starka käkar och blodspränga ögon. Men tro inte att detta stoppade mig. No sir, yes sir ! Vid mitt första möte med detta viddunder skulle jag givetvis fram och klappa. Under några prima ögonblick trodde jag mig ha tämjt odjuret. Man och djur blir ett. Jag var odjurens crocodill dundee. Men så, när jag förnöjt skulle resa mig upp, så sa det bara Wooffh, och avgrund-juret bet mig i nyllet. Juret lyckades bita två hål, precis bredvid näsan. Givetvis var det fredag kväll, och ett grande öl-spel var planerat. Men djurbett är allvarliga saker, så jag ringde sjukvårdsupplysningen. Den trefliga damen jag talade med gav mig två råd. Uppsök sjukhuset, och sparka hunden i magen nästa gång. Så kontentan av det hela är kort sagt "våld löser allt"

No3. Practical Jokes kan gå fel. I lördags gick jag på saft- och starkdricke fest hos en gammal klasskamrat och hans flickvän. Det var en trevlig tillställning med vanliga happenings som "kvart över kuken", "kast med lill-mats" och "vem's är draken?". Vi hade djupa diskutioner om brunstiga björnar, lego och kvinnotyg . Allt var frid och fröjd. Den enda personen som inte verkade lika nöjd var min klasskamrats flickvän, som ihärdigt försökte byta musik till sina schlager-favoriter. Och sådant kan inte godtas. Så jag gjorde vad varje man bör göra. Plockade bort varenda krydda i lägenheten, och gömde dom sedan på finurliga platser. Jag såg framför mig hur hon dagen efter skulle få leta fisk, fågel eller mitt-i-mellan efter sin sketa grillkyrdda. Men min masterplan gick i stöpet då kvinnan tog mig på bar gärning. Busted ! Så vad hände ? Jo Kicki Danielsson wannabeen blev stridsvagns galen. Hon blev så arg att Katla-grottan rasade till grunden, barn flydde i panik och deras dyrt inköpta inne-katter självantände. Herre vad hon blev orimligt arg. Det är i sådana lägen man måste svälja sin stolthet och gottgöra sina misstag. Så för att visa min välvilja, bytte jag snällt ut hennes fånig bakgrundsbild med blom-motiv som fanns på hennes laptop, till allas vår egen Stellan av Anovo. Hon blev säkert nöjd !




Två pusselbitar, hur vet man om de passar ?

/ Snake