The Roadtrip !

Dawg återvändar'n är hemma. Åkte efter förfrågan igår kväll till Gardemoen, för att plocka upp min gamle vän.
Som den erfarne äventyraren jag är, så lånade jag en gps. Smidigt som en hemlig bäver, rullade jag genom de norska labyrint-vägarna, ända tills batteriet i gps'en dog. Helvete. Givetvis var jag in-the-middle-of-nowhere.. skog, lodjur och cirkustattare så långt ögat kunde nå. Oddsen att bli offer för en gang-rape av stråtrövare, var inte på min sida kort sagt. Efter ett intensivt letande, hittade jag tillslut en sketen mack...peww..äntligen. Obemannad. Fuck me !
Givetvis gjorde jag då som alla med lite resekunskap gör. Kastade en pinne på backen, och åkte dit den pekade. Tre mil senare var jag vid Gardemoen ..Bam !

På vägen hem gjorde jag ett bejublat framträddande på P3 Vaken. Dag "Vader" Holmkvist höll på att skratta sig av vägen på grund av min nördighet. Under mina 3 minuter av fame (som för övrigt har inslag av norrköpings-dialekt) hann jag prata polen, dataspel och att ge olagliga deklalerings tips. Du hittar mig efter mannen som äter "präriehöna"

Vad är det med alkisar och bänkar ? Är det en oskriven regel bland de förtappade att alltid mötas där, eller sitter dom där i brist på balans ?

/ Seabass


End of an Era !


Det började med en scat-man-do och kyssar i september-regnet, och slutade idag med en stulen kyss i samma regn. Den sista kyssen. Kiss of death if you will. Its the end of an era. Tove-Patrick verkar vara över, och det gör ont i mitt pojkhjärta. Det kom som ett slag i magen, och kommer fortsätta göra ont långt efter att regnet slutat smattra.

Vi var ett stiligt par, hon och jag. Stiligare än de flesta skulle jag tro, och vi passade jävligt bra ihop . Vi dansade lika fult, kunde använda varandras jeans, och hade samma dåliga humor, även om hon förmodligen skulle hävda motsatsen. Jag hade grymt kul i hennes umgänge, och hon i mitt ...men faktum kvarstår att hon kände inte lika starkt för mig, som jag för henne. Det ironiska är att jag egentligen känner precis tvärtom. Att jag aldrig riktigt lyckats förmedla hur mycket jag tycker om henne. Som två spegelbilder av en förälskelse.

Hon var yrvädret som jag tyckte om att vakna brevid. Jag tycker om att hon är klumpig, att hon föredrar mjukis före jeans och jag tycker om sättet hon dansar, även om det ser ut som en robot gone crazy. Jag tycker om hennes yra hår, hennes stora tummar, och jag tycker om att höra henne skratta. Och jag kommer sakna det alltihop !

Tove har varit en stor del av mitt liv senaste nio månaderna, och det känns fel att det inte finns när jag vaknar imorgon. Det känns som jag blivit berövad på en viktigt del i mitt liv. Och det fattas mig !

Inga fler promenader. Inget mer heldags deg under täcke. Inga fler kyssar. Och ingen mer Tove ! Hon kommer lämna ett tomrum i mitt hjärta den tösen. Jisses vad jag tyckte om henne.
Så frågan man ställer sig är, vad gör man nu ?

"quis custodiet ipsos custodes?"




Shoot it boy !

In your face kicki greken ! Äntligen fick vi den zlatan-show vi hoppats på. töpp-skott i krysett, bättre kan det inte bli !

Zlatan for President, I say !

/ Huntington



Start-up

Länge länge sedan jag skrev något här av värde, men det ska bli ändring på det ! Sitter här nyvaken i kallingar (har dock fyllesovit i kläderna, och har precis tagit av dom) och njuter av min morgon snus. Men imorn blir det en annan visa dessvärre. Då har jag planerat att sluta med döds-giftet, och börja leva ett ordentligt, kristet liv. Kanske även byter namn till andreas för att hjälpa förvandligen. Men iaf. Imorn ska jag åter/igen försöka droppa livet som snusare, hur svårt kan det vara !? Svårt så in i helvete faktiskt, jag bryr mig inte men morsan blir ju gä'll ! 

Igår hade jag en förträfflig pöjkkväll med allas vår egen Hans-Erik "Schwester" Nilsson. Fotboll, herrskap och öl i en vackert blandat kompott. EM-football på the pub, för att sedan gå till min ärkefiende mastmagasinet.  Där lyckades jag och Schwester övertygad alla som ville, att vi var ett husvagns-resande gay-par, som bara stannat för att ta en öl med dom lokala lantisarna.  Jag blir alltid lika förvånad över hur  många slan-människor som går på krogen krhmn.  Varför kromma sig med backslick, dyra drinkar, och en shorta som säger "jag har bananas", när kontot säger tvärtom ?

Dock fanns det en kille som fick mina sympatier. "Neander-Anders" må kanske se ut som evolutionen på väg baklänges, och hans limp-snörade gympa skor kanske inte direkt skriker "Kom och ta mig". Han är en klassisk bult, med verktygsfingrar och epa-olja i blodet, Dessa egenskaper kan säkert vara sexiga för någon liten bondmora, men dessvärre har Neander-Anders ett, minst sagt, ofördelaktigt utseend. Kort sagt så satt pöjken själv i en soffa hela kvällen. Hjärtskärande att se faktiskt. Jag hoppas verkligen att han hittar sin bondmor, och ingen skulle bli gladare än jag om det skulle dyka upp ett "par neander", och deras son "mini-neander" på stan. 

Imorn börjar the countdown !

C'est la vie