The Rumble !


Idag hotade jag en kille till livet.

För att göra historia kort, så hade vi lite efterfestligheter i "Villa Flamingo"  i helgen (läs knägränd), och av orimliga anledningar hade vi fått med oss ett slan till människa, (hädanefter kallad "tjocken"). Hur han hade fått en inträdesbiljett till min exklusiva våning var det ingen som visste, men klart var det att mannen var idiot. Inte nog med han lyckades förolämpade alla på efter-kräftan, han hade mage att vara ful också. Fucker. Smäll i magen på sånt.

Egentligen borde jag sagt något redan då, men var tyvärr lite för nuke-em-high full vid tillfället. Men så idag fick jag min chans när jag fick syn på tattaren i cafeterian. Egentligen sa jag inte så mycket utan förklarade med enkla ord, att om helgens beteende någonsin upprepades så kunde han räkna med att utmanas i en  "fight to the death".

Visserligen kan jag inte slåss nåt vidare, men det är inte poängen. Om jag måste så kör jag ye ol' "poke in the eye" eller roundhouse-kicks till skjortan är tom. Onska måste bekämpas.

Med det sagt så vill jag poängtera att jag inte ämnar schlöss med karl om så inte äro nödvändigt.
Dock så har jag alltid varit den typ av person/räv som konfronterar de oförrätter jag anser ha begåtts, oavsett situation, och i detta fall hade onekligen en begåtts. Och som alltid så ställer man sig frågan; "what would Chuck Norris do?". Tänk på det nerds !



 / Dude - Chuck Norgren Approved !




The Windows Experience


Kreativ nerdighet is da shizzle !




/ Dude


The Late Night Show !


04:26. Kvart över kuken som man säger. Här sitter jag med en cup o' joe, odlar detektiv-mustasch och mår som en räv i kvällssol. Jag har mått kungligt hela dagen, utan någon särskild anledning. Gått och flina för mig själv som nån underlig gårdfarihandlare med påhittade hemligheter. Så då fick jag den geniala iden; varför inte förlänga denna briljanta dagen ett dygn till? Klart jag ska.   

" - Om två dagar från idag, kommer imorgon vara igår "



/ Dude - Dont Hassel The Hoff !



The Book Thief !


Anfäkta och Anamma ! Visby är sannerligen att piratnäste av prima kaliber. Ävfentyren tar visst aldrig slut. Någonstans på ön så finns det en landsvägsbandit som går omkring och sätter svenska tårt-flaggor i Visby's all hundskit. Det är ett så elegant initiativ att jag nästan önskar det vore mitt eget.  Än så länge har jag hittat fem stycken, det gömmer sig säkert flera runtikring. 

Egentligen borde man hitta på något eget sätt att lämna sin signatur. Jag har funderat på att köpa en påse gott & blandat, olla varenda bit, och sedan bjuda på dom vid något festligt tillfälle. Alternativt doppa fiskbullar i choklad, och sedan basunera ut dom som "schweiziska lyxpraliner" vid samma kalas. (S.ÅTM)


   


Idag hittade jag en bok som någon hade glömt i cafeterian. Så vad gör man. Man snor den såklart. Jag hade nog inte tjyvat någon sen högstadiet, så det var dax tyckte jag. Men till min förvåning så fann jag en lapp när jag slog upp första sidan. " Varsågod gratis bok". Tydligen hade jag snubblat någon slags vandrande bokklubb, där läsarna väljs ut av ödets nyck. Ett ypperligt exempel på en grym ide, och i längden kanske också ett bevis på uppfiningsrik medmänsklighet.  Go Spidey go !




Men trots att jag levfer som en sjörövarprins med min pilbåge och min nya kryssbox, så kan jag inte låta bli att invänta varmare väder. Det blir nog en eminent vår i Visby, och jag ser fram emot att naken-fylle-bada i ankdammen vid Almedalen när vädret tillåter. Men än så länge är det kallt dessvärre. Så till till min bror jävel jävel, som lever konungaliv i Costa Rica; Ha det så jävla kul lillebror!





/ Dude - Mästerligt Elegant Since -83



The Mullet Mystery !


Varför har quinnor över femtio alltid kort hår? Den tanken slogs jag av idag när jag spatserade omkring på coop och fastnade i en orkan av damhår. Av oförklarliga anledningar var alla handlare, förutom jag, medelålders kvinnor med tjusiga koaffyrer . Det var spöklikt. För en stund så trodde jag nästan att världen tagits över av medelålderszombies i puffiga frisyrer. Tack och lov att så inte var fallet. Förmodligen hade jag bara snubblat över ett turnerande kvinnligt sällskap av knypplare. 

Iaf. Frågan återstår. Varför kort hår? Well, om jag skulle gissa, vilket jag givetvis ska, så finns det två rimliga förklaringar till denna gåta; Antingen är det av fysiologiska skäl, med andra ord så blir håret knastrigt som torr spagetti när femtio-sträcket passerats, och måste därmed klippas. Eller så finns det en hemlig haircode bland landets äldre elit.

Kanske är en kort damfrisyr ett måste för att få behålla jobb, vänner och mogensdans-partner. Vad vet jag. Men eftersom jag personligen föredrar långt hår så föreslår jag en kompromiss. Om du är en dam och vill barbera kalufsen kort, behåll då en räv-mullet i nacken. För vem vill inte vara både elegant på jobbet, och rock n' roll på dansgolvet.

" - Business on top, party in the back! "




/ Dude


Master Chief!


Flex Buffchest - Chuck Norris Finest!