From dusk ti'l dawn!

4(x+7) upphöjt i 2 = 36 !

Jag hatar det talet, det går inte lösa. Einsteins relativitets teori är fan lättare att bräcka! Gifva mig the matte power of ten nerds! Distans matte kanske inte var så lätt som jag trodde, eller iaf hoppades!

Top of the Gagnes! - Moi


On The Run! Free for all!

Om någon sitter och lurar på en trave nya, stiliga och framför allt gratis möbler, så är det bara att ropa. Jag kommer ju som sagt att flytta in i en optimus stylish lägenhet, men som är helt befriad från möbler. Det kommer bli picknick-bord och luftmadrasser så långt ögat nåt. Som en tattar familj som fått ärva en lägenhet av en rik släkting. Byter gärna till mig en 42" plasma och tre pös-fåtöljer mot en låda lego och begagnade snow-joggings i pastell färger!

Som sagt, så ordnar sig saker alltid!
I måndags var det onekligen lite smyg beigt, Men då var då och nu är nu. Och nu är lyan le' grande är ordnad, promenaden gjord och jag har tagit några ord med tösen jag diggar. Och det i sig muntrar upp hela dan! Rimligt sett så kommer jag inom en snar framtid kurtisera i en hugh hefner morgon-rock, dricka hämt-kaffe och tjäna flis på att vara kroki-model

Han bad'er! - Britta "Skinn" Westman


The Hunt Continues

En sak är säker, spatserande är underskattat. Vilket är något jag gjort idag, i alla håll och riktningar. Fråga mig inte varför, men orimligt nog vaknade jag med en oerhörd lust att vandra. Bara gå runt, få lite frisk luft, rensa tankar ..ja vad man nu än kallar det. Och det var faktiskt gemytligt. Jag gick helt random vänster och höger lite varstans, utan nåt egentligt mål, men lustigt nog känns det ändå som man faktiskt gjort nåt.

I övriga news, så har jag lyckats hitta mig ett boende i kofte-land. En snajdig lägenhet mitt i stan, prima skinka. Trodde aldrig för min värld att dave skulle styra upp det. Jag trodde det skulle behövas kinesisk vatten-tortyr eller en sträv pinne i hans anus för att ordna det, och inte ens då hade jag varit säker! Lägenheten är en nybyggd fyra med balkong och kaklat badrum. Visserligen finns det inga möbler, så vi får nog ordna dit några hitte-möbler. Kommer se oerhört tattit ut, men vi kommer iallafall bo nice!

Shadows and Dust -

Peace

Pursuit of Happyness

Ordet besiktning har gått varmt i ett par dagar nu. Lägenheten fick sin idag, och givet gick det prima. Inte en enda anmärking, trots att jag inte städade med någon överdriven noggranhet. Visserligen bodde jag där kortare än kvickt, så jag hade knappt haft tid att skita ner, vilket i sig är lite sorgligt. Men nu är nycklarna lämnade och skylten med orden "the point of no return" är sedan länge passerad! Check!
Kanske är det dax att besikta livet ?

No money no work, check!
Hemlös hobostyle, check!
Bil-lös, check!

...det flyter ju riktigt bra det här, dont ya say?

Så vad är då planen ? Well, eftersom min varpa och mongen-dans karriär inte ordnade några riksdaler så blir det oavkortat dax att dra på sig ninja-kostymen och flytta te Oslo. Så fort jag hittar nånstans att bo det vill säga! Men det blir nog fint till slut .Faktum är att saker alltid ordnar sig, ofta till det bättre. Snabbt som ögat kommer jag bo i oslo, leva som en kung och odla mustasch. Och det är inga fel!

Can't touch this! - Optimus Prime

Hobo !

Nu är min slacker-lya städad och tom, och god dammit vad skumt det känns. Just nu sitter jag i en eka i öknen, no-mansland. Jag har debatterat med mig, mig själv och stellan om det var ett vettigt beslut att flytta. Alla har de bra argument för och emot. Jag går från en relativt soft tillvaro med mat i kylen och tillräckligt med pengar för att sova i soffan med gott samvete, till att vara en hobo fra fra. Å andra sidan så vet jag också att jag spyr på den tillvaron, eller rättare sagt på att bo i stan. Även om det är gemytligt med eget, så blir det lätt segt i längden att ha datorn som bästa vän. Så beslutet är nog inte så dumt ändå...eller ? Well, man kan ju alltid flytta tillbaka om det inte blir magnum!

Dax för ael!

- Peace

The Great Hunt

Im done, äntligen. Flytten idag gick både smidigare och snabbare än väntat. Detta mycket tack var den lånad "truck-drivning song, 24 meter lång" - pickupen. Erich the drummer boy och jag var som två hetsade bävrar när vi bar och slet. Två av kristinehamns strong-men at their finest. Som vanligt hade jag dock överskattat min simultan förmåga när jag mitt i flytten försökte sälja min bil, den "röda räven" över telefon. Men fan se, jag ordnade det också! bam bom, klart! Givetivs avrundades det hela med en sju helvetes god kebab med mosh!

Det är ändå med lite vemod jag lämnar mitt slacker palats. Det var en shysst lya, och dom långa tupplurarna på soffan kommer att saknas. Trots det, trots att jag nu är en hemlös hobo, så är jag mycket nöjd med att jag flyttar. Lägenheten i sig är visserligen grym, men staden den står i är dessvärre inte det. Det känns faktiskt grymt att inte behöva vara bunden till en lägenhet, utan att kunna dra till jag vill. Blir nog prima!

Peace

Kartong

Jävla kartonger, överallt är dom! Flytta är alltid ett helvete, men när pinalerna ska till olika platser är det värre. En hög med grejer som ska dit, en annan ska hit. Jag har försökt att styra upp någon form av ordning i kaoset, men det är som att försöka orientera sig genom en 4 mil tjock skog utan karta. Det lättaste hade givetvis varit att bränna ner allt med lite napalm, frakta askan, och sen bygga upp det från atomer. Kanske t.om kan använda min gamla video och slitna skor till att bygga en kickass cyberrobot. Nasa betalar bra för det har jag hört!

Peace


Moments

Tacka vet jag dagarna då man använde häst och vagn, åt potatis och då nyheter färdades med en pilska bondmoran! Teknikens framsteg var lika nödvändiga som oundvikliga. Vi är beroende av dessa future machines i vårt dagliga liv, och kommer så vara tills Roland Cedermark erövrar världen med snidade träskor och funkiga melodier. Men vad händer när skiten kraschar? Idag har varit en sådan dag! Allt som kunde gå fel, gick fel! Min pygme till bil, även känd som "röda räven" lyckades inte bara misslyckas på besiktningen, den lyckades också havirera under besiktningens gång. Delarna ramlade av som på beställning. Ett bilbälte där, en lampa här! Tro mig, det ökade inte direkt mina chanser att klara testet.

Sen till den andra "helvetes maskinen" i mitt liv. Datorn. Efter en kvarts miljard ominstallationer så vägrade den artificiella inteligensen inse att mitt tangetbord var så fel det kunde få barn att gråta. Det är inte lätt att göra sig förståd när du försöker skriva "allt väl"  och det istället kommer ut "auu5  v0l". Tur var det att datorn var min systers, annars hade skjortan varit tom och hammarn suttit i skärmen.

Det är dessa stunder som definerar livet. Både på gott och ont. När du spyr i dina skor eller råkar sväjla din hemnyckel så kommer det att etsa sig fast i ditt minne. Moments. Ibland består dessa stunder av något så simpelt som ett tappat glas, eller ett ovanligt stiligt volly skott. Sen finns det moments som är annorlunda, som får världen runt omkring dig att stanna för ett ögonblick. Hålla andan. Det finns som en person som har den effekten på mig. Hon är min shack-pjäs drottning som med sitt okynnes leende får reglerna för tid och rum böjas och omgivningen att verkar som en skruvad version av "bullet-time". Vad är det med henne som skapar detta ? Är den hennes ständigt yra hår, vackra kropp eller sättet hon skrattar. Ingen aning. Men när jag umgås med henne tycks allt annat vara grått i jämnförelse! Ett tidsstoppande fick-ur har aldrig känts mer som en vettig uppfinning!

"Shack" - Patrick


Slumpen i Villa Villekulla

Ett enkelt sätt att leva sitt liv vore att låta ödet bestämma. Krona du går åt vänster, klave åt höger. Om du istället kastar 8 stycken tärningar på ett cirkustält i regnet, där varje kombination representerar en möjlig händelse, så illustrerar det på ett harmynt hur mitt liv ser ut för tillfället. Jag försöker tappert ordna en flytt från min lya delux, hitta ett välbetalt och gärna slappt jobb, och för att inte glömma, hitta en nya bostad. Jag går en en evig spegel-labyrint där allt är aningen vridet och bakvänt. Bilen ska säljas, möbler brännas, och hundar stjälas. Jag har ta mig fan bara två händer!

Jag har miljarder av saker att ordna, men jag är för mycket slacker för att bli orolig på riktigt. "Det ordnar sig" Visserligen brukar jag alltid få tummen ur till sist, och då blir det oftast en jävla fart.
Det är nog en kvalitet jag ärvt av min far. Vi pratar ändå om mannen som ramlat ner i en indian-eld med en lånad fleece-jacka, låtit elden värma lite, och sedan kommit upp med endast muddarna kvar av jackan! Poff så var den borta!

Varje morgon försöker jag ta mig upp med tuppen, men den där jävla snooze-knappen håller mig fången! När hände det ? Varför är jag en björn-seg på morgonen och pigg som en nyspänd pilbåge på kvällen. Klockan är halv två och jag har nyss pumpat så många armhävningar att t.om He-man hade varit stolt!

"Dax att ta i med hårdhandskarna" - Macgyver

Peace


Sweet Poison!

Bing-Bing-Bing...and a bottle of rum! Agghh, ögonlocken känns blytunga när klockan ringer morgon. -Helvete heller! Snooze-knappen är min räddare i nöden! Bing-Bing-Bing...helvete! Med stor möda lyckas jag besegra sömn-tomten i ett parti shack och tvingar mig själv att sätta mig upp. Kallt är det också, dammit! Morgonen är visst sedan länge passerad och snart även lunchen. Himlen ligger som ett grått täcke och döljer de fjuttiga solstrålar som man erbjuds så här års. Täcket får följa med till soffan. Räkost, smör och skit-tv får bli början på denna - måndag helan veckan dag.
Med en kopp starkt dödskaffe försöker jag skaka liv i hjärnbalken, men slöheten vägrar släppa taget och mina tankar får fortsätta vada i lera. Nåt saknas ..men vad? ......

.....Snus! Det saknaden som Mattis känner när Skalle-Pär dör av pest/kolera/diarre, precis den tomheten känner jag när snuset inte bränner under min läpp.
Då skatten höjdes bortom alla rimliga gränser efter nyår, så bestämde jag mig för att sluta bruka detta ljuva gift.
Jag har efter åtskiliga försök insett att det bästa sättet för mig att sluta, är att sluta tvärt! Pang, bom thank you mame!
Det enda som krävs då är lite motståndskraft och diciplin. Det enda problemet är att jag besitter en inte ens en träflis av dessa egenskaper. När suget väl kommer går jag gladeligen över lik för att få mitt gift! Cow-gummi, godis och nikotinfritt snus är alla otillräckliga substitut. Jag har nu t.om. börjar återanvända gamla torkade snus, som jag så snyggt grävt fram ut papperkorgen. Min egen papperkorg kanske ska tilläggas, och inte den utanför pressbyrån som innehåller 50 % hundskit. Snus är en ûber-jävlig uppfinning, så beroendeframkalladen, så kostsamt och så jävla trefligt! Gifva mig kraften av tio tigrar att sluta!!

/Kernel

Levande ljus och snowy ass-crack!

Woa!

När Neil Armstrong tog sitt första steg på månen, när Berlinmuren föll och framför allt när Tomas Brolin gjorde målvakts debut i division 3, så var det händelser som ingen levande själ nånsin kommer att glömma; och idag är en sådan dag. Dagen att minnas är dagen då Patrick J Cunningham offrarde sig själv till bloggandets bestialiska gap och gjorde en debut starkare än något vi kan minnas sedan mannaminne.

Och för att kasta mig ner i helvetesgapet på momangen så tänker jag filosofera fritt över något som i dessa dager tar upp mycket av min ännu intakta hjärkapacitet; förälskelsen söta bitterhet ladys and gents!
Varenda sate har, eller kommer någon gång under sin livstid grubbla över den frågan som aldrig tycks ha ett svar. den frågan som vår tids största filosofer, och alldeles säkert by-fånen fruktlöst försökt besvara. Nämligen kvinnor!
Män och kvinnor är naturlagarna på tvären. Två strängar på ett gitarr men med helt olika toner. Även om kvinnor vore bowlingklot (tre öppna hål och inge vokabulär) så hade jag fortfarande fattat noll. Dont get me wrong, jag anser mig ha en bra uppfattning om hur de fungerar, för att vara man!


I mitt liv som man så bekommer detta oftast inte mig. Inte det minsta. Jag sparar en dektektiv-mustash, slår dank och skiter med dörren öppen. Livet med andra ord! Men så händer det som så elegant förändrar din vardag; Du träffar en donna! Någon som med sin blotta uppenbarelse får dig att snubbla över ord som "smågött" och "viltdjurs-stek. Någon som med sin "sweet candy ass" får dina blodkroppar göra en djävulusiskt sammansvärjning i din manhood. Någon som i din mening är perfektion i ett par skor!


Jag har under hösten spenderat tid med en quinna som jag har kommit att tycka om. Humor som en lurig räv, ett leende som en tandläkare skulle vara stolt över, och en kropp vars sexyness endast toppas av morgon-snusens mjuka rus. I början av förälskelsen trefliga dimma, så är man två människor från varsin sida av atlanten som genom slumpen hamnat på samma strand, och som därför försöker lära känna varandra. Men när dagen kommer när du saknar mer än bara hennes välsvarvade ben, så förändras spelreglerna!