Curse on Patrick Island !


Om folket mot förmodan begrundar varför jag inte skrivit några magnifika äfentyrstexter på länge, så beror det helt enkelt på att jag inte haft någon lust. Till mitt försvar så har jag jobbat större delen av lovet på Expert le' Digital , där jag fabricerat sanningar och sålt framtidsmaskiner i oändligheten.

Befinner mig just nu hos kusinerna i Lysekil, där nyåret kommer firas in på alla betänkliga vis. Som sig bör så blir det bastu, havsbad och starkdricka tills skjortan är tom. På grund af platsbrist blev jag ombed att husera i västkustens ståtligaste husvagn : "The Kauser 3000". Jag och min rävsvans-mullet platsar som en tattare på cirkus. Trailertrash är den nya medelklassen om du frågar mig.  Om alla bodde i trailers,  åt egenodlad blomkål och ordnade grannfejder med slangbella...så hade världen varit en fredligare plats. Utan tvekan.

Vi gjorde idag ett ärevarv in till Lysekil centrum, och något som ofta slår mig när jag besöker mindre orter, är hur otroligt bonniga namn butikerna har. Måhända att vi alla inte eftersträvar multinationella företag, men har man ens någon ambition att nå utanför kommungränsen när man döper sin butik till  "Leffes Koola Kameror" eller "Birgittas Fashion Craze" ?

Vote Bitch !

/ Dude

The Bankjob !



Idag hjälpte jag en dam som föll omkull på gatan. Hon föll som en murken fura, så jag var snabbt på plats och hjälpte henne upp. Utan att ta i för mycket så är väl ordet hjälte på sin plats här ! Damen blev så glad att hon ställde sig upp och sjöng "You are He-Man, prince of castle greyskull and master of the universe"... 

Vi lever i en digital värld, det vet jag som studernade tvspels-nerd om någon. Just därför stör det mig något oerhört när butiker tar ut en avgift så fort man betalar med kort. Helvete, kontanter är ett utdaterat system. Ett steg bakåt. Eller borde vi alla börja byta kor, havre och murbruk ? Och Inte nog med det;
 Idag när jag inhandlade en snusa dus, så hade expiditen mage nog att låta bitter.

- Ska du betala med kort !?
- Ja det hade jag tänkt.
- Aj då, du vet att det är  jättedyrt för mig med alla bankavgifter !

Jävla tard !

Idag svävade jag utanför mina normala matnormer. Vevade ihop en oerhört vacker rätt med lök, champinioner, kidneybönor, och bulgur. Blev imponerade gott !





/ Dude - The Master Of The Universe !


Chuck Nordgren !



Resumé på helgen i Stockholm - The Legend of Chuck Nordgren !

Fredag:  

Kvällen började hos the Nilsson's , där ael dracks och diskutabel syntrock spelades.
Vandrade ner till slussen, där vi letade oss in på Debaser. Stilig som en morgondag äntrade jag kyffet och beställde en öl. Mycket gemytligt. Det enda störningsmomentet var en kapsyl-jävel om fastnat under skon...or so I thougt. När jag sträckte mig ner för att ta bort kapsylen så fann jag istället nåt mycket mer intressant. ..Hundskit... Doh !  


 Lördag:  Inflyttningsfest le extraordinare.

- Vaknade oerhört bakfull och insåg att  vi hade glömt att möta bort den ankommande Morten.
- Åkte ner till staden och plockade upp den röde dansken.
- Käkade lunch i Vasastan, där jag av oförklarliga skäl diskuterade med kyparen hur pengar han skulle ha för att suga av en arabiskt prins. Svaret var tio miljoner. Giriga jävel !
- inflyttningsfesten inleddes. Spelade hockeyspel och diskuterade "slaget vid lützen" med Chuck Nordgren. Underbar människa !
- Tog en taxi ner till Stureplan för primetime nightlife. Härligt nog hade vi en radiostyrd morten i sällskapet, som i ren sexuell frustration började hota alla vakter och brats inom armslängd. Så vi lämnade pöjken åt sitt öde och gjorde istället ett försök att ta oss in på det omtalade "Spybar". Det gick inge vidare. Kön var oändlig, och vi hade fan ingen lust att vänta. Så vi gjorde det enda rätta och plankade in ! Rättare sagt, jag plankade in. Hasse, är som vi alla vet rädd i sättet. Så jag fick gå själv. Visserligen var det ett äventyr att vandra omkring själv bland alla c-kändisar och platinablonda hoes, men det är rätt trist att göra själv, och hasse hade vi det här laget gett upp. Så efter tre minuter av highlife, spatserade jag ut igen. Wooh!
- Så vi begav oss istället hem till en efterfest, där Dan & Chuck Nordgren visade sina bästa karate-tricks för en hänförd publik !


    

  

   

  

  

  

  


Resumé - Pepparkaksbak Auf Obskyr !

- På ett ypperligt initiativ från undertecknad, så ordnades ett pepparkaksbak under lördags ettermidda'n. Dessvärre satt bakfyllan kvar som en svartsjuk räv. Hann inte mer än att baka en kaka eller två innan jag slocknade i C&T's soffa. Som sig bör, så vaknade jag med en glasyr-mustasch.




   
   
  


  

  


  

  

   



              Chuck Nordgren - The One And Only !





/ Dude