A Pirates Bedroom

And a bottle of rum !! Jag har nu fått flytta in i mitt piratnäste. Det är ett loftrum i ett gammalt trähus, och det sitter som ett smäck. Träbalkar i taket, en kandelaber i fönstret och en jävla massa sjömans-anda. En soffan, en hängmatta och en fåtölj framför mitt fönster, så behöver jag bara ett glas whiskey och ett luftgevär så är sommarn gjord!

Skeppardamen som äger denna fagra kajuta har seglat till Thailand på semester, vilket i stort sett ger mig fria händer. Kanske skulle man utnyttja detta till fullo ? Måla om alla rum i rosa och grönt, bygga ett bollhav i vardagsrummet och sälja möblerna på blocket ! Jag kan säkert hyra ut lägenheten per kvadrat till resande cirkussällskap. Så igår invigds rummet med ael och gitarr-spel. Sedan fullbordades kvällen med vitlökskorv och runda fötter. Mycket gemytligt !

Idag har jag umgåtts med mina mattematikum böcker, och de är inte ens några bra vänner, men jag är tyvärr tvungen!

Walk the walk !



The Big Move !

Idag ska det flyttas ! Genom sand och gräs, under den gassande solen vid Mexicos gräns, ska jag smuggla en last med white ponny. El Manuell väntar på mig bakom Taco Bell med ett packet kaffe fyllt att omärkta sedlar. Oh the sweet life awaits !

Egentligen så ska jag flytta mitt ihopplock te möblemang och återvända till lill-mats town. Oslo tiden förflöt kanske inte så smidigt som jag hade hoppats, och de oljemiljoner som jag hade hoppats få ta del utav, uteblev med bred marginal ! Meen, det känns inte så illa att flytta hem ändå, ska faktiskt bli riktigt skönt !

Shake n´ Bake