Dizzy !

Jag egentligen för trött för att skriva nåt. hjärnan är som en låda mosade hallon gone bad. Gjorde min första arbetsdag idag, vilket ledde mig till några slutsatser. För det första så är jag odiskutabelt den människa med sämst arbetsmoral i den civiliserade delen av världen. Nada. Efter två timmar var jag redo att ge upp och gå hem. Jobbet i sig är på ett mejeri, vilket jag tyckte lätt lockande, men visade sig vara en motsats utan dess like ! I När jag anlände till området, tog en ohyggligt tunnhårig man emot mig, och gav mig mina nya arbetskläder. MC Hammer-ballong-termos och en mag-kort jacka, allt i härliga röda nyanser. Givetvis antog jag att alla såg ut så, men ikke sa nicke..det var bara moi som ut som en utvecklingsstörd smurf . Men, det fanns faktiskt en anledning till pisse-nisse dräkten . Mitt jobb var att stå i nollgradigvärme och manuellt organisera en miljard vagnar med mejeriprodukter (mjölk, grädde och sketen yogurt ) genom att placera dom på rätt plats.

Jag och en gravt retarderad människan vid namn Carsten. Bara namnet säger endel. Förutom att stirra på en vit väg, så var detta jobb det mest monotona jobb jag nånsin stött på, och kille hade jobbat där i 5 år !! Samma jävla vagnar dag ut och dag in. Förställ dig att arbeta med en förväxt emil i lönneberga, med gluggar mellan varje tand och en bäver-overall i nylon ! Inte nog med att jag fick genomlida hans torra gubbskämt, den jäveln försökte t.om värva mig till facket ! Först var han rekordelig som vilket fack-junkie som helst, men han gav inte upp. Men det blev värre. När jag efter fyra timmar av permafrost kyla var så genomfrusen att jag skakade, så erbjöd han sig att fixa varma kläder.
- Jag kan gå och hämta en varm jacka och ett underställ...........(paus)......... OM du skriver under !!
Lyckligtvis ska jag ta med min mp3 imorn, men om den där jävla glugg-norsken så mycket som viftar med en penna, så kommer jag undersöka exakt hur många liter yogurt som får plats i hans anus !

Meen, till saken hör väl att jag bestämt mig för att inte stanna. Varse sig där eller i norge. Turerna har varit många och jag har yrrat som en crackad zigernare, men nu får det bli så. Om det är rätt beslut vet i fan, inte en susning.. kanske resulterar i att jag bli fattig, bostadslös och en flickbekant kortare..vem vet ? ..men jag kan iaf inte sitta där jag gör. Metaforiskt så sitter jag mellan våning 13 och 14, och så kan jag inte ha det !

Igår var jag och miss longlegs på koncert. Det var prima space'ad ökenrock med quens of the stoneage i oslo spektrum. Det är något speciellt med att dricka rekordyr pissljummen öl, titta på bra band, och försöka smyg nalla lite på miss longlegs. Om jag fick välja en superhjälte kraft, skulle det var guitar skills !

Goyurt - Stickan

Tar n' Feathers

Happ. Då var man tillbaka..igen ! Borta bra hemma bäst.. den klyshan är skrotad i min bok.  Sannerligen. Jag kan inte direkt påstå att det känns top of the gagnes att återvända hit. Mera som när frodo fick tvinga sig igenom mordor med ringen. Jag sitter i en omöblerad lägenhet, sover på en luftmadrass size zero, och tvingas i brist på köks-redskap leva på bröd och bananer!  Och ändå betalar jag mer i månaden än vad nightrider bilen är värd ! Sjukt oinspirerande att försöka bedriva studier här!  Ändå har jag inte så mycket att välja på. Visst, jag kanske låter lika upprepande som en trasig techno hits skiva, men jag har ändå känslan av att befinna mig i en orimlig cirkel. Kan inte flytta tillbaka, iaf inte än ! För det första har jag ingenstans att husera i k-town, och för det andra så kräver min stolthet att jag tjänar ihop det pengarna som jag schlösat bort på att dra hit.  Inte fan sålde jag min dator, mitt älskade barn, för att lägga pengarna på hyra! Jag måste iaf skrapa ihop pengar till en ny. En man utan dator, är som en tattare utan husvagn och fula barn.  Vet i fan vad man borde göra om jag ska vara ärlig!

Och till råga på allt så är "L'et" på denna datorn segare än barbapappa i bollhavet på Mcdonals...underlättar inte direkt heller studerandet......"LLLLLL"

Imorn ska jag iaf börja på ett nytt jobb. Blir mycket intressant, speciellt eftersom jag inte har en rimlig uppfattning om vart stället ligger. Med min tur tar jag väl fel buss och hamnar i tallin. Kanske inte vore dumt när jag tänker efter, skulle kunna köpa mig en butterfly knife, en näve sprit och hota nån stackars sate på hans farmor begravnings slantar! die clown!

Kick his ass Seabass -

The Wreck !

I lördags var jag på vraket, en nytappning av den gamla piratbaren i hamnen. Herre vilket palats av förtappade människor. Suktande kärringar så långt ögat når. Damer i kappahl-blusar gärna visar lite mage, fönat hår och fula jävla seglarskor. Det är som att gå in i ett varg-näste, och sätter du inte ner fötterna försiktigt är du infångad innan du hinner säga "fortifikationsbefälhavfharbeställningen"
Visst, endel av dessa 40-taggare har kanske en respektive hemma, och är där för att ta sig en sväng'om och dricka nödraketer, men majoriteten är där i jakt på man, hus och villa!
Jag förstår denna instinkt, absolut..men jag kan ändå inte låta bli att skämmas när jag ser en blåbärs-rund dam i batik-kläning smygdansa i ytterkanten av dansgolvet, i hopp om att bli uppbjuden. Ingen vill ju givetvis skylta med sin desperation, vilket man man förstå. Så de flesta dricker sina öl, minglar med eliten, och dansar i smyg. Det är som att vara back in time, när någon alltid blev över under mini-discots tryckare. Fast här är det värre. Mycket värre. 
Varför de inte döpte krogen till "Sista chansen" är för mig en gåta!

/Stickan

Mocking Bird !

Back in town, men bara för helgen! Knappt två veckor har jag varit borta, men det känns längre än så. Staden ligger på nåt sätt i en ständig dvala. allt är som man lämnade det, inget har förändrats, men ändå allt ! Den så välbekanta småstaden med de välbekanta ansiktena, som för en månad sen var min värld, är numera inte mitt hem...men det är å andra sidan inte Oslo heller ! Om du slår upp ordet "no-mans-land" i ett lexikon (inte för att det finns) Så hittar du förmodligen en bild på mig ! Jag är varken där eller här!
Jag vet vad jag borde göra, men under rådande omständigheter är det svårt att hitta motivationen ! Vad jag borde göra, är att bo kvar i det hutlöst dyra 3 x 3 kvadrat stora rummet, klara mina kurser, och sen börja studieren i landet far far away ! We'll see !
Det smidigaste alternativet vore helt klart om jag gick ut med en spade i skogen, grävde lite random, och hittade en påse med 7,8 miljoner i omärkta sedlar. Men det lär ju knappst hända !

Heter inte rysslands president Baltin ? - T

Atreyu

Oslo, jävla skymfstad. Nu har jag snart varit i kofftornas huvudstad i två veckor, nästan iaf, och inget jobb har jag lyckats ordna. dammit. Blev erbjuden ett, men det krävde ett pendlande som inte var av denna värld och det pallar jag faen inte med ! Möjligt att jag är kräsen, men att sätta sig på ett jävla skitlager känns lika intressant som att äta ett upphittat tuggumi. Dagarna rullar bara förbi, vart vet jag inte, och jag ser hur min surt förvärvade pengar rinner som sand mellan fingrarna.

Men att sitta i arbetslivets utvisningsbås är bara toppen på isberget ladys and gents. Min plan har ju sedan länge varit att börja studerat på riktigt te höst, och av den anledningen ligger mina sketna distanskurser och pockar på som brunstiga älgar. Måste ordna dom, men att ta sig an "matte c" utan vare sig lärare eller handledning är som att försöka simma med ett ankare runt foten. Så av den anledningen, vore det smartare att flytta tillbaka, lära mig varför 45^ 2 + 23 m = 208 x^2 och på sätt lägga upp bollen på strafflinjen inför mina framtida studier... meeen...
Kristinehamn är inte direkt något Utopia, Inte ens nära! 

Där har jag ju varken jobb, eller bostad heller. Därimot har jag har någon fånig tanke om att jag ska hitta nåt shysst gratis-boende, klara mina kurser och jobba extra på expert ! Dock så är ju krhmn fortfarande krhmn, samma folk samma kanal ! Jag är övetygad om att jag kommer ha åtminstånde 35 % roligare i Oslo om jag stannar, förutsatt att jag ordnar mina kurser. Här kan jag spatsera gatorna upp och ner med en latte, pynta en öl i parken eller umgås med dolly... men dolly longlegs är en cliff-hanger i sig!   Tösen är grym som ingen annan, och hennes blotta uppenbarelse får mitt hjärta att dunka, men om det är besvarat....well... det återstår att se om det finns plats för en ruffigt vacker engelsman !

 

Peace

Stray !

Livet är bra underligt ibland, speciellt sista tiden! Saker och ting har liksom hamnat upp- och ner och är inte riktigt vad dom borde! Skaff mig en björn så rider jag ut i skogen för att aldrig återvända !

Peace

Top of the Gagnes!

Jag har nu flyttat. bam bom. Oslo.

Hellfire !

Napalm, nitroglycerin och nervgas är alla ämnen som snabbt och skoningslöst kan ta död på i stort sett vad som helst, men går det att fisa ihjäl någon? Idag känns det inte omöjligt ! Efter att ha åtnjutit en helg med feber, spy och dålig kost..så har jag idag fått känna konsekvenserna. Lyckligtvis har jag varit själv nu på morgonen, och tur var väl det, för mina dödsgaser hade utan tvekan kunnat döda en äldre farbror med klen hälsa. En ny form av dödshjälp kanske?

- Syster, stäng av maskinen.
- Ja, doktor.
- Patrick, fis i röret är du snäll.
- Stackars sate, vila i frid !

Drak-elden har idag varit en sträv ökenvind, varm och fruktansvärd. Det sticker i mina ögon, och mina smaklökar har självdött. Genom evolutionens gång har människan utvecklats, men det var en sak som glömdes bort.. fis borde fått en färg. När någon fiser i klassrummet, i hissen eller på bion, så skulle den skyldiga lätt kunna identifieras genom att följa den gröna röken. Inga skulle komma undan. No mercy. Tanten i minuten-kön, mannen som gör en underwater fart i badhuset, och tjejen som försöker skyla på sin hunden ...alla skulle de få stå sina kast, ståendes där i sina iglos av grön rök !


/ Stickan

Fewer !

Feber! Efter att min lilla ipren-illusion släppt, så visade det sig att jag hade en feber som väntade på mig. Varmt och jävligt är det! Känner mig som en varm bit pizzadeg. 38,2 .. en fjuttig höjning på typ 1,2 grader får kroppen av bli som en bastu rustning! Ska pilla i mig lite ultra-ipren nu och söva!

/ Stickan

Barf n' Crackers!

Jag hade en något ovanlig morgon idag. Under hela natten hade jag grande problem att sova, drömde om knepiga djur och gandalf den grå. Så jag vaknade med jämna mellanrum, och mådde lite smyg illa. Klockan 09:00 gick jag upp för att dricka lite juice. En klunk hann jag ta innan jag spydde en fontän av gårdagens mat ner i slasken. Alla som nån gång mått illa, vet att det känns som om man fötts pånytt när du spytt klart, livet känns så lätt på nåt sätt. Men medans du spyr tarmarna ur dig, är det ett helvete ! Jag hade spy i näsan, runt munnen..och spyan som som härligt doftar i zinken, fick mig att spy mera!

Efter att ha legat i soffan som en strandad val större delen av dagen, så lät jag en ipren och en lång dusch blåsa liv i mig. Kände mig som Pinokio när den lill'e trädbiten fick liv. Klockan är ju redan middag och mer, så nu är det dax att göra nåt kontruktivt!

Peace