The Veritable Nerd Hayter !




So.               

Whats new.

Nutin'.

Or?.

Well.



Livet på knägränd går sin gilla gång. Träden blir grönare, och Rickard blir blekare. Allt är som sig bör.

Visby är sannerligen angenämnt såhär års, och jag mår som en gädda i den björneborgska dammen. Mestadels så spenderar jag mina dagar som ö-pirat med att slå dank, tälja visselpippor och numera även åt skapandet av det mästerliga spelet "Karma Blade". (In a store near you on september 20th).  

Då min talang för programmering är lika obefintlig som en myrkungs kuk, så har jag tilldelats rollen som "soundguy". Vilket innebär att jag lyssnar på one billion ljud, för att kunna hitta dom som passar i spelets ljudbilden.Tidskrävande, men i gengäld är det lika ball som ett gloryhole i ytterdörren. Med andra ord rätt gemytligt.


Anyway. Förra veckan gick jag och min detektiv-mustasch på arbetsintervju hos Expert. Det gick som en en dans på logen, för jag anställdes på plats. Därmed kommer jag också stanna på ön under sommaren, såtillvida att jag även hittar en bostad. I värsta fall får jag väl bygga ett näste av sly och grenar. Blir det kallt får jag väl elda iggelkottar. Visby under sommaren blir nog optimus. Berusade ävfentyr, ankdammsbad och havsfiske. Boh!


Dock så har jag bestämt mig för att lämna ön i höst. Visby i all ära, men programmering var aldrig min grej. Jag hade varken intresset eller var nerdig nog att palla med det. Sen vore det ju trevligt att gå i en klass som inte består av  att douchebag emokids. Idag hade vi spelredovisning. På engelska. En och en halv timme av mitt liv åt helvete.

Min engelska briljans blev grovt förolämpad. Dude, det uttalas: "Antidisestablishmentarianism". Tard. Sen förstår jag inte varför alla ska vara så udda. Alla vill vara ett eget starchild. Antingen har man randiga handskar, trollkarlshatt, eller så ser man ut som alfons åberg i hängslen. Nerd attributer. Alla har sin egen. Kapow!

So...planen är att läsa informationsprogrammet i Karlstad. För er som är obekanta med vad en informatör gör, så handlar det i grund och botten om kommunikation och media. En informatör kan tänkas jobba på en reklambyrå, som journalistisk räv, eller som undercover "snitch" åt staten. Egenskaper som krävs för utbildningen:


-  Besitta en någorlunda talang i tal och skrift. - Check!
-  Vara en social kameleont. - Check!
-  Ha en koaffyr av modell räv-tjusig. (I cut my own hair, fool) - Check!
-  Besitta ett manligt könsorgan som motsvarar ordet "magnum". Check!


Patrick J Cunningham - Informer the Secritectum

Iden till detta karrirärbyte fick jag härromsistens, när jag var hemma i ye good'ol Christine af Bro och socialiserade med ett bedårande kjoltyg. Fröken Annie. Hon var ett alldeles eminent sällskap för både roadtrips till Degerfors, och livsdiskussioner im vinum. Gemytligt så det förslog. Bortsett från att jag fick cykla hem mitt i natten, halvknall, täckt i hundhår och skitnödig. Hajfena gör sig inge bra på sadel.


För er som undrar vad fan jag gör här på ön, så kan ni få en preview här:


       


PepparSnicker Productions
 

~ Chuck Norris simmar aldrig. Never Ever. Skälet till detta är hans enorma ollon, som på djupt vatten fungerar som ett hudfärgat ankare. Visserligen kan Chuck Norris andas under vatten,  men gör det sällan eftersom  hans skägg i kombination med vatten har en tendens att riva hål i tid och rymd.  ~


~ Sloganen "I Want to Believe" som förekom i Arkiv X handlade egentligen om den uråldriga gåtan : " Finns Chuck Norris på riktigt ? ". Fox Mulder trodde det, och jagade svaret i 8:a intensiva säsonger.  Men dagen han slutade tro, försvann han spårlöst. Dom enda ledtrådar man fann på platsen var en stålulls liknande tuss skägg, samt en känsla av väl utförd karate.  Av logiska skäl lades därför skulden på aliens.

Cunningham TM


Avslutningsvis. Jag måste trots allt nämna att jag gillar nerdigheten som sådan. Nerds are the future lords of the world, man. Rickard är ett bevis på en mäktig nerd. Han är min faborit nerd. Jag skrattar faderligt inombords varje gång han vill komma in i mitt rum, men inte vet hur han ska inleda samtalet. En annan hade knackat på och sagt  -"Hey Snake". Rickard knackar inte, istället brukar det dyka upp något flygigt blont puff i periferin. Som ett mumintroll med blond peruk. Sedan spatserar han in, händerna bakom ryggen, och säger med en med allvarlig scoutröst "Jaah happ".. Av någon anledning tror jag alltd att han ska fortsätta meningen med "vad har vi här då?". Min egna nerdgeneral. Digg it !

~Our beautiful youth don't carry books, they carry baseball bats and knives ~





DuDE - Seal of Chuck Norris
- Approved !





Kommentarer
Postat av: Bruno

Hahaha du är så jäkla bra!

2009-05-03 @ 13:16:15
Postat av: Modern

Jag instämmer helt med Bruno!!!

2009-05-03 @ 14:26:55
Postat av: Daniel af Haveriklubben

Hej.

Så då blir kvar på ön över sommaren alltså. Blir säkert gött. Hur tänkte du göra med min moped? Blir den också kvar, eller ska du lyckas få hem den innan sommaren? Skickade ett sms med lite funderinar i för nån vecka sen. Av nån anledning svarade du inte på det. Du kan ju kontakta mig på valfritt sätt. OBS! Jag arbetar INTE med de extremt skitnödiga facebook.

Tack och hej.

2009-05-06 @ 13:44:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback