The Lost City !


The Legend of Björneborg
: "Helvetesgapet"

Konungariket Sverige, är en konstitutionell monarki i norra Europa, belägen på östra delen av den skandinaviska halvön. Det är ett vackert land med faluröda stugor, skön natur och ekologisk framställd mjölk. Det svenska folket är ett av de mer jämställda i världen, där våra folkvalda kämpar för att sudda ut gränsen mellan kön, ras och ålder. I Sverige hjälper vi våra medmänniskor, oavsett om det handlar om två kronor till en hemlös, eller hjälpa grannens fru bli gravid. Vi är ett allmänt gemytligt folkslag, och man får anse sig vara lyckligt lottad som bor här. Men, finns det något undantag på medmänskligheten i detta avlånga land ?

Starta bilden, sätt GPS'en på koordinaterna 59° 24° 'N 14° 25 'E, och följ med på en resa till de förlorade själarnas stad! På en plats belägen djupt inne i den värmländska skogen, ligger ett samhälle mycket olikt något annat. Denna plats kallas i folkmun "Björneborg, men dess egentliga namn, vilket endast är känt for de invigna, är "Helvetesgapet".

Björneborg är genom sin geografiska punkt helt besparat från samhällets vakande öga, och därmed också de lagar och restriktioner som vi vanliga dödliga tvingas rätta oss efter. Mord, radioaktivt avfall, och barn med kniv är givna faktorer i vardagen här.

Befolkningen i Björneborg är resultatet av flera hundra år av lyckad inavel, vilket gett ett synnerligen karaktäristiskt folk. Den lilla skara barn som födds fullt normala hamnar oftast helt oförklarligt i den lokala "dammen", där de får ligga tills syrebristen har sänkt deras IQ med 75 %, och därmed gett dom en inträdesbiljett till samhället.

Det är en by där varpa är indirekt nationalsport (och förmodligen enda sättet att göra en idrott/inbrotts-karriär). Det är en plats där närbutiken sätter egna priser på glassen, fisken självdör och barnen är glada om skolan inte luktar mögel. Utbudet på aktiviteter i staden är lika stort som en dvärg är liten. Antingen går man på tipspromenad på "Dunk MC" (Givetvis iklädd den lokala folkdräkten skinnväst) eller så tjyvröker man utanför coop.

Ett utomjordiskt bra exempel på en äkta björneborgare är allas vår egen "Helge Fossmo", som på sitt eget vis försökte sprida den "björneborgska kärleken" genom ord och handling. Hey Jesus !  Andra framstående individer är Bengt Olov "Han Bader' Westman, Rönninge-pöjkera samt Lars-Erik "Litauen" Svensson

Herr "Litauen" får väl anses vara byns inofficiella borgmästare. Stadens rim och reson. På ytan må mannen vara en träningoverall-stilig smilfink, som sig bör i beartown, men under denna fasad lurar en räv. Här talar vi om en man som är så kamerakåt att han själv ringer till tidningen och ber om att få vara med. Kräftor, apoteksöppningar eller invaderande björnar, Bamse-far har alltid något spännande att berätta för världen:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3599641.ab

Mannen brukade även under sin era som diktator på förskolan "Björnen" skrämma utvecklingstörda elever genom att hålla en uppblåst ballong och en nål framför barnen "- Är du inte snäll så smäller det". Jävla tattare. Om det är någon som kan förvänta sig ett hotbrev i lådan i vår, så är det han.

Kommunen tog för några år sen ett tvivelaktigt beslut då man lät ett gäng narkomaner och andra suspekta rävar husera i de så kallade "Örebrohusen". Detta åtgärdade man senare genom att riva husen, och ersätta dom med en sketen tipspromenads-park. Bah.  I min mening borde man ha stängt stadsgränsen, jämnat staden staden med marken och napalmbombat skiten åt helvete. 

Men jag kan ju givetvis inte bara sitta här och spy galla utan att nämna något positivt. Doh. Som jag ser det, finns det två positiva aspekter som bör nämnas;

- Man har bra fiskevatten. Gädda, och mört te' midda' !  (något jag uppskattade som barn)
- Byn har varit vagga åt den legendariska mannen Chuck Nordgren (son till Christer Norris) som med sitt historia kunnande, och sina roundhouse-kicks, förändrar världen till det bättre. 

En stor del av min barndom spenderade jag i hillbilly-town, så jag kan ge dig ett tips; .Åker du någon gång igenom detta näste av haveri, se då till att ha fönster och dörrar ordentligt stängda, och be till gud att du inte kör ner i "dammen"





/ Dude

Kommentarer
Postat av: Mammagull!

Harregud va rolig du e...jag bara hoppas att inte lars-erik får kännedom om detta för då blir du väl anmäld ha ha..men du har en gudabenådad gåva i ditt skrivande iaf! love ya din mor!

2009-01-21 @ 21:48:35
Postat av: hanna

Haha! Jag kissar på mig av skratt.

2009-01-22 @ 10:07:06
URL: http://nakednews.blogg.se/
Postat av: Kristin

hahahahaha!!! Jag blir glad!

2009-01-24 @ 23:45:48
Postat av: Chuck Nordgren

Du får väl höra av dig om du behöver beskydd

2009-03-28 @ 17:01:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback